Trofeiden valmistus

Valmistamme asiakkaille kallotrofeita hintaan 70 euroa kappale, sisältää kallotrofeen valmistamisen ja taustalle kiinnittämisen sekä trofeen arvostelun CIC:n arvosteluperiaatteiden mukaan. Voitte toimittaa saaliin kokonaisena, jolloin nyljemme ja irrotamme kallon ruhosta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

 

Valmistamme asiakkaille sarvitrofeita hinta 150 €/ kappale, paitsi hirvitrofeen teko 200 €/kpl. Hinnat sisältää sarvitrofeen valmistamisen ja taustalevyyn kiinnittämisen sekä trofeen arvostelun CIC:n arvosteluperiaatteiden mukaan sekä iän määrityksen.
     

 

Saatavilla myös trofeiden taustalevyjä. Taustalevyjä on kolmea eri kokoa hirvelle, peuralle ja kauriille männystä valmistettuna. Yleisimpinä väreinä puunvärinen, sarvenruskea, kelonharmaa ja musta. Taustalevyt ovat massiivisia ja niiden taakse on tehty tila alaleuanosalle, iänmääritystä varten. Hinnat hirvi 60 €, peura 50 € ja kauris 40 €.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Järjestämme myös trofeekoulutusta. Kouluttajana toimii Mika Minkkinen, joka on saanut trofeiden osalta riistamestarin koulutuksen ja hän on virallinen viron trofeetuomari.

Hinnat sis alv 24%.

Ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää.